Нийтлэл

Нийтлэл

Хууралтын түвшин таны хийх кофенд яагаад чухал вэ?

Кофе хууралтын түвшинг үе шат бүрээр нь ангилан нэрлэдэг олон нэршлийг бүлэглэн Light, Medium, Dark хэмээн ангилдаг. Кофе нь исгэлэн жимслэг амттай ургамал. Хуурах процесс-д орох болон хууралтын үе шат ихсэх тусам амт болон харагдах байдлын хувьд өөрчлөгддөг. Өөрийн төрлөх амт нь илүү бүдгэрэн илүү хүчтэй, бидний хэлж ойлгодгоор гашуун амттай болно.

Энэ хэсэг дээр нэмэлт мэдээлэл хэлэхэд кофе зөвхөн гашуун гэдэг амтаар тодорхойлогдохгүй. Бидний мэдэрч хэлж илэрхийлж байгаа нь л гашуун гэх боловч угтаа сайн амтлан уувал маш олон төрлийн амт амтагдана. Мэдээж хэрэг сайн кофег кофегоо илүү мэддэг хүнээс уух нь илүү зөв сонголт болдог. Кофег устай холиод л кофе болчихгүй. Өөрийн гэсэн арга барилтай гэсэн үг.

НүүрGiftleyСагсПрофайл